Ken jij nog een titel die je niet terugvindt in onze catalogus?

Onze bib koopt wekelijks nieuwe boeken, cd's en dvd's aan. We volgen de markt op de voet en selecteren de titels die in onze collectie passen. Maar misschien ken jij nog wel een leuke dvd, cd of boek of strip die ook wel thuishoort in onze bibliotheek...

Je suggesties voor het aankopen van boeken, cd's, dvd's en zelfs tijdschriften zijn altijd welkom in de bib. Vul een kaartje in aan de balie of geef je aankoopsuggestie online via dit formulier.

Je krijgt van ons een seintje zodat je weet of jouw voorstel wel of niet wordt besteld. Wordt het aangekocht voor de bib dan verwittigen we automatisch wanneer het voor jou klaar ligt aan de balie.

Titels die niet worden aangekocht omdat ze al te oud zijn of niet geschikt zijn voor de collectie van een kleine plaatselijke bibliotheek kan je eventueel wel nog aanvragen via IBL of interbibliothecair leenverkeer.