Gratis Gopress krantenarchief

De bib is gesloten, maar je kan online heel wat kranten en andere digitale publicaties raadplegen. Genoeg leesvoer dus voor lees- en leergierigen!

gopress.png

Een schoolopdracht rond de actualiteit voorbereiden of maken vanop afstand? Dat kan nu gratis via de bib met het handige Gopress krantenarchief!

Krijg snel en gratis toegang tot verschillende digitale publicaties, zoals De Standaard, Het Nieuwsblad, Knack, Humo, Wablieft, Metro en zelfs Franstalige kranten op bibliotheek.be/krantenarchief met je Mijn Bibliotheek-profiel.

Hoe doe je dit?

1. Ga naar https://hamme.bibliotheek.be/

2. Klik rechts bovenaan op 'Aanmelden bij Mijn Bibliotheek', geef je e-mail of gebruikersnaam en wachtwoord in

3. Klik op aanmelden