Lees je graag boeken en hou je van een leuke babbel?
Neem dan eens deel aan een leesclubsessie van 't Gezegde...

Wat is er nu leuker voor boekenliefhebbers dan leeservaringen uitwisselen met andere boekenfans? Wat sprak je aan of net niet, in een boek? Wie weet iets meer over de auteur en haar of zijn schrijfstijl? Samen hetzelfde boek lezen en er nadien gemoedelijk een praatje over doen, verrijkt de leeservaring en vergroot het leesplezier. Lijkt dit iets voor jou? Kom vrijblijvend eens deelnemen aan het gezellige boek-onderonsje van het Gezegde.

leesgroep.jpg

Praktisch

De leesclub komt samen in bib Hamme. 
We plannen elk werkjaar 4 bijeenkomsten waarin we iedere keer één boek bespreken.

De titels die in 2020 op het programma stonden, werden gratis ter beschikking gesteld aan de leden van de leesgroep. Twee maanden voor de leesclub samenkomt zorgt de bib dat er voor iedereen van de leesclub een exemplaar van het gekozen boek klaar ligt in de bib.

Je kan op elk ogenblik aansluiten want er is steeds plaats voor nieuwe leden. Maar geef wel ruim op voorhand een seintje als je wil deelnemen. Zo kan de bib tijdig een exemplaar van het boek voor jou reserveren. 

Geïnteresseerden kunnen bellen naar 052 47 92 20 of een mailtje sturen naar bibliotheek@hamme.be.

Agenda

2021: Door de huidige coronamaatregelen schorten we de samenkomsten nog even op. We hopen in 2022 in de nieuwe bib weer van start te kunnen gaan.

Bij de tips van onze leden van de leesclub vind je zeker nog leuk leesvoer! Laat je ook inspireren door de leestips op LangZullenWeLezen!