Grote letter boeken

Beginnen de lettertjes een beetje te klein te worden?

Laat dat vooral je leesplezier niet bederven want speciaal voor jou is er onze grote letter boekcollectie met meer dan 400 titels!

WELKE TITELS?

Typ deze woorden met leestekens in het zoekvak van de catalogus:

format:"grote letter"

Of klik onderaan deze pagina op de carrousel.

ZOEKEN IN DE CATALOGUS

De lettergrootte van de catalogus kunnen we helaas niet aanpassen, zoals we dat op deze pagina wel kunnen doen. Je kan zelf de grootte van letters snel aanpassen door de ctrl-toets ingedrukt te houden en gelijktijdig op de + of - toets te drukken. Heb je een muis met een muiswieltje? Hou dan de ctrl-toets ingedrukt en beweeg het wieltje naar voor of achter om de letters te vergroten of verkleinen.

Zoek in de catalogus op auteur of genre en kies dan bij de filter Materiaal voor de optie Grote Letter.

ZIJN DE LETTERS NOG TE KLEIN?

Zelfs wanneer boeken te zwaar zouden worden of de lettertjes nog te klein zijn, heeft de bib nog een geschikte oplossing in huis, nl. Daisyboeken

BIB-AAN-HUIS

Onze bibmedewerker Vicky brengt de boeken ook aan huis bij klanten die niet meer zelf in de bib kunnen komen kiezen. Wil jij of iemand die je kent ook gebruik maken van de bib-aan-huis dienstverlening? Geef ons een seintje. 

contactpersoon bib Hamme : Vicky De Loose
052 47 92 20 - bibliotheek@hamme.be of vicky.deloose@hamme.be

LUISTERBOEKEN en DAISYBOEKEN

Als je zicht achteruit gaat kan je nog steeds genieten van romans. Neem een kijkje in onze collectie luisterboeken en daisyboeken.