Hoş geldiniz! Welcome! Bienvenue! Willkommen!

Voor wie van talen houdt...

Lees je graag een boek in de originele taal? Dan kan je in onze collectie anderstalige boeken terecht! Je kan romans lezen in het Frans, Engels, Turks, Spaans …
Een klassieker lezen zoals 
‘Le petit prince’ of  een Agatha Christie detective bv. ‘Murder on the Orient Express’ terwijl je op reis bent in Frankrijk of Engeland geeft je vakantie net dat beetje extra! Uiteraard kan je ook thuis nog nagenieten van je reis met een anderstalige roman.

Zot op Latijn? Dan moet je toch zeker eens een van onze stripverhalen in het Latijn lenen. We hebben er onder andere voor fans van Suske & Wiske, Kuifje en Asterix. 

Voor wie een taal aan het leren is...

Probeer je Spaans, Frans, Engels of Turks te leren? Dan vormt een roman in die taal een leuke aanvulling op je lessen.

Voor jongeren hebben we speciale schooluitgaven van Franse en Engelse boeken. Deze roman-edities hebben een vereenvoudigd taalgebruik met een beperkt aantal woorden. Ideaal voor studenten jong en oud die een taal onder de knie willen krijgen.

Kijk ook even in onze dvd- en cd-collectie. Liedjes horen of een film bekijken in de taal die je wil leren, helpt je enorm vooruit met je woordenschat.

Voor wie Nederlands aan het leren is...

Zoek jij eenvoudige boekjes in de Nederlandse taal? Kijk dan in ons Taalpunt! Wist je dat we ook een reeks prentenboeken in het Turks hebben? Zo leer jij je kind voorlezen in de moedertaal en kan je het ook beter Nederlands helpen leren. Stap voor stap van kleuterboek tot jeugdverhaal.