Bibliotheek-reglement

Lid worden van de bib is gratis, maar er zijn wel enkele spelregels...

Bij je inschrijving in onze bib ontving je het dienstreglement van onze bib. Op deze pagina kan je steeds de meeste recente, digitale versie van het bibliotheekregelement nalezen.

Dijk92

De bibliotheken van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele vormen samen een regionetwerk, Dijk92.

Een gezamelijk bib-reglement

Sinds 2019 hebben de Dijk92-bibliotheken een gemeenschappelijk reglement en hanteren ze dezelfde tarieven en uitleenregels.
Elke wijziging aan dit reglement werd goedgekeurd door de gemeente.

Wil je ons reglement nog even lezen? Dit is de recentste versie van het dienstreglement van bib Hamme.

Boekentransport binnen de regio

Vanaf november 2021 rijdt het Dijk92-transportbusje rond in de regio. Jij kan dus voortaan online of in de bib titels reserveren uit een andere Dijk92-bib en komen afhalen en terugbrengen via bib Hamme of bib Moerzeke. Samen hebben de Dijk92-bibliotheken meer dan 700.000 items in collectie! Of spring eens binnen in een andere Dijk92-bib, maak je keuze en breng later als terug via bib Hamme/Moezeke, dat kan ook!

Wat doen wij met je gegevens? Lees onze privacyverklaring

De bibliotheken volgen strikt de regels van de Gegevensbescherming (ook bekend als General Data Protection Regulation of GDPR). Meer info hierover vind je in de privacyverklaring.