Wist je dat de bib Hamme een crea-club heeft? 
Elke tweede maandag van de maand komt de club knutselen in de bib.

Vanaf 19u verzamelen ze boven in de bib en wagen ze zich aan allerlei creatieve technieken. Elkaar helpen en ondertussen gezellig bijpraten is waar de leden van de creaclub van de bib Hamme maandelijks naar uitkijken. 

Zin om mee te doen? Geef je contactgegevens door aan bibmedewerker Martine zorgt ervoor dat je uitgenodigd wordt voor de volgende keer.

Doe het zelf

Op onze activiteitenagenda kan je ook de aankondigingen zien voor de volgende creaclub. Zo weet je meteen of er geknutseld, gehaakt of gebreid zal worden.

Uiteraard vind je tussendoor nog heel veel knutselinspiratie in onze bibliotheekcollectie. Ga maar eens op zoek naar het gele etiketje met het schaartje erop. Of zoek alvast in de catalogus naar elke techniek (naaien, haken, breien, origami, boetseren,...) en elk thema dat je kan bedenken (kerst, pasen, halloween, ...)

Veel knutselplezier! 

maandag : 1ste van de maand - 19-21u
gratis - soms bijdrage voor de materialen

contactpersoon bib : Martine Callens
052 47 92 20 - bibliotheek@hamme.be of martine.callens@hamme.be

Creatieve kriebels

Kan je niet wachten tot de volgende Creaclub of heb je een bijeenkomst gemist?
Bekijk dan onze inspiratieborden op nl.pinterest.com/bibhamme/crea-club

 

Creaclub "juni 2021" digitaal: MANDJES MAKEN 

Deze keer mag je je inspiratie ten volle inzetten tot het creëren van allerlei mandjes in verschillende vormen, met allerhande materialen en voor vele en dagelijkse doeleinden.

 

- Benodigdheden

 

- Presentatie

 

 

 

Uit het Creaclub archief