Wist je dat de bib Hamme een crea-club heeft? 
Elke eerste maandag van de maand komt de club knutselen in de bib.

Knutselen in de bib

Vanaf 19u verzamelen ze boven in de bib en wagen ze zich aan allerlei creatieve technieken. Elkaar helpen en ondertussen gezellig bijpraten is waar de leden van de creaclub van de bib Hamme maandelijks naar uitkijken. 

Zin om mee te doen? Geef je contactgegevens door aan bibmedewerker Martine zorgt ervoor dat je uitgenodigd wordt voor de volgende keer.

Op onze activiteitenagenda kan je ook de aankondigingen zien voor de volgende creaclub. Zo weet je meteen of er geknutseld, gehaakt of gebreid zal worden.

Uiteraard vind je tussendoor nog heel veel knutselinspiratie in onze bibliotheekcollectie. Ga maar eens op zoek naar het gele etiketje met het schaartje erop. Of zoek alvast in de catalogus naar elke techniek (naaien, haken, breien, origami, boetseren,...) en elk thema dat je kan bedenken (kerst, pasen, halloween, ...)

Veel knutselplezier!

maandag : 1ste van de maand - 19-21u
gratis - soms bijdrage voor de materialen

contactpersoon bib : Martine Callens
052 47 92 20 - bibliotheek@hamme.be of martine.callens@hamme.be

Creatieve kriebels

Kan je niet wachten tot de volgende Creaclub of heb je een bijeenkomst gemist?
Bekijk dan onze inspiratieborden op nl.pinterest.com/bibhamme/crea-club

 

Januari Creaclub digitaal: Weven is hip! Handwerk, Weven, Loom, Wol, Werk, Weaver

Zin om eens een oude ambacht uit te proberen? Dan ben je hier en hier op het juiste adres om er achter te komen dat het tot op de dag van vandaag echt wel nog fun kan zijn. Veel plezier ermee!

Voorzie alvast volgende materialen: een stevig stuk karton, katoendraad, verschillende garens, een textielpotlood, schaar en een lange (weef)-naald

Uit het Creaclub archief