De bib heeft zovéél leuke boeken in huis! Gelukkig helpt Bieblo je er eentje vinden dat bij jou past... 

BiebloAffiche.jpg

Bieblo opstarten

Surf naar deze pagina en klik hier op de versie die je wil gebruiken:

Bieblo - Bib Hamme 

Bieblo - Bib Moerzeke

Bieblo Facebookprofielsticker

Wil jij aan je vriendjes laten weten dat je Bieblo gebruikt? Plak dan deze Bieblo-sticker op je facebook profielfoto!

Wat is Bieblo?

Bieblo is een spel in onze catalogus. Het werkt op elk toestel met internetverbinding. Je kan Bieblo dus spelen op je eigen laptop, tablet,... en natuurlijk ook op de computers in de bib! Je hoeft niets te installeren!

Ben je tussen 6 en 11 jaar? Speel dan Bieblo om toffe titels te vinden!

Bieblo is slim, héél slim. Hij toont alleen titels die niet uitgeleend zijn. Leuke titel gevonden? Dan kan je die meteen lenen! Hij houdt zelfs rekening met andere kinderen die op hetzelfde ogenblik met Bieblo aan de slag zijn. Zo krijgen jullie gelijktijdig nooit dezelfde boeken te zien en kunnen jullie ook niet toevallig op zoek gaan naar hetzelfde boek.

Je kan Bieblo zo vaak spelen als je wil. Telkens toont hij 8 titels. Niet meer dan acht, want zo blijft het lekker overzichtelijk en is kiezen gemakkelijker. Hoe weet Bieblo nu wat jij leuk zou vinden?

Hoe werkt Bieblo?

De Bieblo-uil stelt je enkele vragen 

  1. Hoe oud ben je?

  2. Kies de prentjes die je leuk vindt! Klik op het rode kruisje (x) voor de prentjes die je niet leuk vindt en op het groene vinkje (v) voor de prentjes die je wel leuk vindt.

  3. Je krijgt nu 8 boeken te zien die bij jouw leeftijd en smaak passen. Klik op het boek voor meer info.

  4. Tevreden? Ga naar het rek en neem het boek mee. Nog een keertje spelen? Klik op de knop "andere" en meteen verschijnen 8 nieuwe titels.

Veel plezier met Bieblo!